Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Хлябът в Гърция е и част от т.нар. „Домакинска кошница“, която представлява списък с категории продукти, който се изготвя от гръцкото Министерство на развитието
Оказва се, че дори нещо толкова лесно и елементарно на пръв поглед като пържените филийки има своите трикове
Анкара държи ястието да се приготвя по турските правила
Турция поиска преди време от Европейския съюз защитен статут за дюнер кебапа, тъй като рецептата на популярното в Германия ястие, се различава значително от традиционния вариант
Рецептата е толкова лесна, че дори кулинари с минимален опит биха се справили с нея
Ухае божествено, вкусът е уникален
Всичко, от което се нуждаете, са няколко съставки, малко време и ще имате изключителен хляб, по-добър от този в пекарните
Турските пържени филийки са нещо специално, което задължително трябва да опитате – нежни, сочни и безумно вкусни
Кайма по турски, запечена на фурна
Значително по-ниска е консумацията в други страни от Европа